Головна » Шалений музичний експеримент. Просто неба. Шоу «Файний Франко Ф’южн»

Шалений музичний експеримент. Просто неба. Шоу «Файний Франко Ф’южн»

28 червня в 19.00 у парку імені Тараса Шевченка, просто неба, відбудеться концерт українського та кримськотатарського фольклору.

28 червня в 19.00 у парку імені Тараса Шевченка, просто неба, відбудеться концерт українського та кримськотатарського фольклору. На сцені зберуться понад 100 талановитих музикантів та артистів, щоб створити неповторне музичне шоу.

Файний Франко Ф’южн” – не просто концерт, це простір шаленого музичного експерименту, де можливо все! Сьогодні, як ніколи, є прагнення в повній мірі розкрити неймовірну красу рідної української етніки. Як у її первісному автентичному звучанні, так і у світлі сучасних аранжувань та джазових імпровізацій.

Навіть найвибагливіший шанувальник музики знайде для себе перлини в цьому концерті.

Український та кримськотатарський фольклор у сучасному ф’южн-стилі оживе у творчій колаборації Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, Національного президентського оркестру та проєкту Громадської організації «Алєм» «Сенси, що об’єднують» за підтримки Швейцарії.

Цей захід стане не лише музичною подією, а й величезним культурним святом… Яскравий візуальний ряд з кримськотатарськими орнаментами Орьнек, смілива музична режисура та неперевершений живий звук занурять вас у вихор емоцій та енергій“, – зазначили в “Алєм”.