Головна » Юні митці творять шедеври на заняттях з живопису “Кольоровий Всесвіт”

Юні митці творять шедеври на заняттях з живопису “Кольоровий Всесвіт”

Діти, два хлопчики і дівчинка, з малюнками котиків в оуках

У бібліотеці Обрій в групі «Кольоровий Всесвіт» продовжують радувати юних митців захопливі заняття з живопису. Цього разу темою уроку стали котики – ці пухнасті бешкетники, які завойовують серця як дітей, так і дорослих.

Живопис – вид образотворчого мистецтва, пов’язаний з передачею зорових образів за допомогою нанесення фарб на поверхню. До прикладу, олійні фарби, гуаш, темпера та інші засоби техніки живопису. На відміну від графічного мистецтва, основним виражальним засобом якого є лінійний малюнок, у малярстві робиться акцент на кольорових співвідношеннях.

Монументальний живопис виконується безпосередньо на стінах і стелях будинків та інших споруд. У минулому переважало малярство водними фарбами по сирій штукатурці (фреска). В Італії до початку XVI століття по висохлій «чистій фресці» практикувалася прописка деталей темперою.

На занятті “Кольоровий Всесвіт” малювалося з неабияким захопленням! Маленькі художники створювали яскраві картини, де кожен котик мав свій неповторний стиль та характер. Всі учасники змогли проявити свою креативність та фантазію, завдяки підтримці керівника гуртка.

Діти малюють

Діти не тільки малювали, але й вигадували веселі й неймовірні історії про своїх персонажів, надаючи кожному особливий характер і унікальні риси. Кожен котик отримував особливі риси, звички й навіть кумедні бешкети, адже котики завжди мають багато сюрпризів! Від щирих усмішок та сміху дітей до їхнього захопленого натхнення — емоції були на висоті. Така атмосфера радості та дружби створювала умови, де кожна дитина могла проявити свою фантазію й отримати задоволення від процесу. Такі позитивні емоції не тільки роблять заняття більш приємними, але й значно сприяють розвитку творчих здібностей, самовираження та соціальних навичок у дітей.

Діти в бібліотеці малюють фарбами

Бібліотека Обрій нагадує, що протягом літніх канікул уроки живопису для дітей молодшого віку проводяться у книгозбірні щоп’ятниці о 15:00. Для участі у заняттях необхідно попередньо записатися.

Книгозбірня Обрій запрошує вас приєднатись і разом зануритись у яскравий світ творчості!